miercuri, 5 martie 2008

BINE ATI VENIT!

Ma bucur sa anunt crearea primului meu blog personal! Aici toata lumea este binevenita! Nu conteaza varsta, sexul, nationalitatea, stiu eu...religia... toti cei care au ceva de zis vor fi primiti ca la ei acasa. Desigur, datorita varstei (19) si viitoarei mele vocatii (cariera de medic), subiectele imbratisate vor avea o directie diferita fata de cele cu care lumea este obisnuita pe astfel de site-uri.
Romania trebuie schimbata! Si asta repede, pentru ca noi, cei care acum pasim pe portiile facultatii sa nu devenim o alta generatie de sacrificiu. Schimbarea trebuie sa vina tot de la NOI. Impreuna putem realiza acest lucru. Suntem mai puternici, mai deschisi, mai intelegatori, mai toleranti, mai dotati si mai indrazneti = mai putin "comunisti"(voi folosi acest termen generic foarte des, citind periodic acest blog veti putea zari adevarata lui semnificatie) decat toti cei care acum "conduc" aceasta tara.
Am incredere in voi si in mine! Pun pariu ca va veti regasi in multe articole  si cu pasi marunti, dar repezi acest blog va deveni un important formator de opinie pentru generatia care nu vrea sa devina umbra unei generatii de mult apuse.

2 comentarii:

Satsu spunea...

Ma bucur ca macar exista un grad mic de probabilitate de a face prozelitism, daca noi cei care pretindem ca suntem astfel ne comportam asa cum suntem, ca o generatie "mai" (...mai buni, mai sanatosi, mai drepti, mai demni, mai bogati), o generatie care simte nevoia de regenerare morala, pentru avem constiinta valorii noastre, si pentru ca stim ca forta si puterea stau, asa cum ai zis si tu, in NOI si nu in afara noastra. Avand speranta ca prin existenta noastra de "biata trestie in imensitatea universului", vibram nu doar pentru binele nostru, trebuie sa scapam de "anumite" reflexe-dar pt asta eu cred ca mai avem nevoie de putin timp-deoarece este grea mostenirea epocii "tristelor figuri" si nu vom scapa de ea netulburand linistea "zeilor"...

Anonim spunea...

Ma bucur (si eu) ca site-ul e "deschis" pt. toti si ca reprezinta un altfel de blog fata de cele care sunt obisnuita...
Oricum "schimbarea" astea nu va avea loc asa de usor si pt. ca pe foarte multi nu ii intereseaza, dar asta nu inseamna ca nu toti suntem deschisi, toleranti, indrazneti, etc.
O sa mai intru aici, desi nu am citit inca toate articolele, si sper ca pana atunci vor fi mai multi adepti ai blogului tau.



P.S.: Chiar iti place camasa?